Burčák

Napsal Chlast.bloger.cz (») 28. 8. 2012 v kategorii Oblíbené pití, přečteno: 2625×
burcak_2.jpg

Už je to tu! Přichází období burčáku.


Burčák je částečně zkvašený mošt z vína. Obsah alkoholu bývá přibližně 1-7 %.
Na trhu se objevují dva druhy burčáku bílý a červený. Burčák je hodně prospěšný, protože má hodně vitamínů jako je: B který podporuje srdeční činnost, další zabraňují nervovým a kožním poruchám a hlavně  podporuje zažívací ústrojí.

Zajímavosti
-pro ty co neviděly film Bobule, nikdy nezavírejte burčák pořádně, protože jinak vybuchne.
-sice má v sobě málo alkoholu, ale nevěřili byste, jak rychle se opijete.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel pět a deset